Κατηγορίες
Apple iOS

Πως να συνδέσεις τα Airpods σε οθόνη αεροπλάνου

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι επιβάτες αεροπορικών πτήσεων με τα ακουστικά που συνδέονται στην οθόνη των καθισμάτων, έδωσε ένας Instagrammer.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιβάτες αεροπορικών πτήσεων είναι η χρήση των ακουστικών στις πτήσεις. Συνήθως, αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο επιβάτης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτά που παρέχει η εταιρεία, τα οποία έχει χρησιμοποιήσει αρκετός κόσμος. Είτε να χρησιμοποιήσει ενσύρματα τα δικά του ακουστικά, όπου κάποιες φορές δεν κάνουν καλή επαφή, ή παρουσιάζουν άλλες δυσλειτουργίες.

Ωστόσο, ένας Instagrammer, με το όνομα Nikias, βρήκε έναν νέο τρόπο σύνδεσης των ασύρματων ακουστικών με την οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας του αεροπλάνου. Βέβαια, όπως σημειώνει η New York Post, η συγκεκριμένη επιλογή υποστηρίζεται σε ορισμένες αεροπορικές εταιρείες.

Ο Nikias πετώντας με την United Airlines χρησιμοποίησε τα ασύρματα ακουστικά του μέσω Bluetooth και εξηγεί πώς το κατάφερε, αν και αναφέρει πως η συγκεκριμένη επιλογή είναι ακόμα σε «beta mode», δηλαδή σε δοκιμαστική λειτουργία.

«Μπορείτε να συνδέσετε τα airpod σας στην οθόνη του αεροπλάνου. Πατήστε στο εικονίδιο Bluetooth. Κάνετε reset στα AirPods. Και στη συνέχεια εμφανίζονται στην οθόνη, Πατήστε στο εικονίδιο και συνδεθείτε», αναφέρει ο Nikias.

via

0/5 (0 Reviews)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *