Επισκευή Apple Watch

Επισκευή Apple Watch | Repair Watch
Image

 Τι προσφέρουμε 

24 μήνες εγγύηση
Αδιαβροχοποιηση: 80%
Χρόνος: Επισκευής: 3-5 εργάσιμες
Δοκιμασμένο: πριν από την αποστολή
ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικό Έλεγχο

Image

 Κατ'Οίκον Παραλαβή 

Παραλαμβάνουμε το Apple Watch σου για service και το επιστρέφουμε σαν καινούργιο, όπου και να βρίσκεσαι (εντός Αττικής),  Xωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Image

 Η καλύτερη τιμή 

Συμφερότερη Προσφορά (Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή της Ελληνικής αγοράς)

Αφήστε μας ένα μήνυμα
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Εκτιμούμε τη γνώμη σου και σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή και το χρόνο σου.

Apple Watch 6
40mm
44mm

Apple Watch 5
40mm
44mm

Apple Watch 4
40mm
44mm

Apple Watch 3
38mm
42mm

Tι πρεπει να γνωριζετε για την Επισκευή

Προτείνουμε την ανακατασκευασμένη οθόνη.

Κρατάμε τη Γνήσια Οθόνη της Apple και αλλάζουμε με νέο γνήσιο τζαμάκι υψηλής ποιότητας .

Προτείνουμε την ανακατασκευασμένη οθόνη, καθώς δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα της οθόνης του Apple Watch σας (εφόσον το τζάμι είναι παθητικό και η οθόνη δεν αλλάζεται) αλλά παραμένει αυθεντική μόνο με το digitizer (μηχανισμό αφής) που θα σας εγκαταστήσουμε. 

Σημαντικό Συνώνυμα:

Αδιαβροχοποιηση Apple Watch
Αυτοκόλλητο Αδιαβροχοποίησης κρατήσει την Apple Watch με την αντοχή του σε νερό και σκόνη

Προετοιμάστε το Apple Watch για σέρβις.

Καταργήστε τη ζευγοποίηση μεταξύ του Apple Watch από του iPhone σας. Περισσότερα εδώ.
Αφαιρέστε το λουράκι και φυλάξτε το μαζί με το καλώδιο φόρτισης και τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Θα χρειαστείτε αυτά τα αξεσουάρ όταν παραλάβετε το Apple Watch σας από το σέρβις.
Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το Apple ID και το συνθηματικό σας.
Eφεδρικό Aντίγραφο του iPhone, το iPad ή το Apple Watch. Περισσότερα σχετικά με το αντίγραφο διαβάστε εδώ.

Εγγύηση Επισκευής

24 μήνες Eγγύηση Καλής λειτουργίας. 
Μέσω νέας πλατφόρμας δίνουμε γραπτή εγγύηση 24 μηνών, που οφείλει να σας παρέχει κάθε ένα από τα συνεργεία με πολύχρονη εμπειρία. Το έντυπο της εγγύησης που παραλαμβάνετε είναι αναλυτικό για τις εργασίες που έχουν γίνει στη συσκευή σας και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν και έχει όλους τους όρους της εγγύησης σε περίπτωση ίδιας βλάβης. Με δεδομένο ότι εκδίδουμε πάντα παραστατικά για τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που παρέχουμε, έχετε απόλυτη σιγουριά για την διασφάλιση της εγγύησής σας.

Δικαίωμα στην επισκευή

Η επισκευή μιας ηλεκτρονικής συσκευής είναι μια πράξη σωστή, υπεύθυνη και επωφελής από πολλές απόψεις.
Πρώτα απ’ όλα αυξάνει κατά πολύ τον κύκλο ζωής της ίδιας της συσκευής αφού την καθιστά λειτουργική και χρήσιμη για αρκετά χρόνια ακόμα, μειώνοντας έτσι το ενεργειακό αποτύπωμά της.
Και αυτό γιατί τόσο η κατασκευή μιας νέας συσκευής, ή ακόμα και η ανακύκλωσή της απαιτούν περισσότερους ενεργειακούς πόρους από την επισκευή της. Το περιβαλλοντικό-οικολογικό αποτύπωμα ελαχιστοποιείται στον μέγιστο βαθμό, συμβάλλοντας έτσι στην ‘πράσινη’ οικονομία. Εξοικονομούνται πόροι, τόσο σε υλικά (όπως π.χ. σπάνιες γαίες), όσο και σε οικονομικό κόστος μιας και η επισκευή απαιτεί πολύ λιγότερα χρήματα απ’ ότι η αγορά ενός νέου προϊόντος.

Όλα αυτά συμβάλουν δραστικά τόσο στη προστασία του περιβάλλοντος, στην ‘πράσινη’ ανάπτυξη, αλλά και εν τέλει προς το συμφέρον του ίδιου του χρήστη- καταναλωτή.  Τέλος αλλά εξίσου σημαντικό, το ‘δικαίωμα στην επισκευή’ για κάθε ηλεκτρονική συσκευή συμβάλλει σημαντικά και στην οικονομία αφού βοηθάει στην ανάπτυξη πολλών παρεμφερών κλάδων όπως κατασκευαστές ανταλλακτικών, αλυσίδα διανομής, καταστήματα service, κ.α.
Για περισσότερες πληροφορίες για το ‘δικαίωμα στην επισκευή’ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Apple Watch Trade In

Θέλετε να πουλήσετε το παλιό σας τηλέφωνο στο διαδίκτυο;
Το HitechDoctor μπορεί να σας βοηθήσει.
USEd Apple Watch

Μεταχειρισμένα Apple Watch

FAQ Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Το HitechDoctor διαθέτει ειδικευμένους τεχνικούς που έχουν κάνει εντατική εκπαίδευση για να διασφαλιστεί ότι η συσκευή σας θα χειρίζεται με προσοχή και θα επισκευάζεται σωστά και γρήγορα.
Υποσχόμαστε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και ασυναγώνιστες τιμές. Όλες οι επισκευές μπορούν εύκολα να κλείσουν και να πληρωθούν για on-line και να έρθουν με δωρεάν ταχυδρομικά τέλη και εγγύηση 1 έτους για τις περισσότερες επισκευές.
Ελέγξτε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας για πλήρεις λεπτομέρειες. Κατά το πρώτο μας έτος, πραγματοποιήσαμε πάνω από 13.000 επισκευές κινητών συσκευών.
Στο HitechDoctor είμαστε υπερήφανοι για την ταχύτητα επισκευών.
Οι περισσότερες επισκευές πραγματοποιούνται εντός 24 - 48 ωρών από τη παραλαβή της συσκευής σας.  Ωστόσο, αυτό μπορεί να υποστεί καθυστερήσεις εάν υπάρχει επιπλοκή ή απαιτούνται πρόσθετα εξαρτήματα. Ορισμένες επισκευές, όπως ζημιές Από υγρασία, μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο. Αν υπάρχει καθυστέρηση για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας και θα σας ενημερώσουμε πλήρως.
Η συσκευή σας θα συσκευαστεί σε ειδικά σχεδιασμένο κουτί για να διασφαλίσει ότι η συσκευή σας προστατεύεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Επίσης, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας σε όλη τη διαδικασία.
Υπάρχει εγγύηση 24 μηνών για τις επισκευές Apple Watch.
Ελέγξτε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Δωρεάν αποστολή

Στείλε μας τη συσκευή σου με την ΕΛΤΑ Courier  και θα τη λάβεις πίσω επισκευασμένη σε διάστημα 48 ωρών.

*Σημείωση* Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής σου είναι δωρεάν για κάθε επισκευή. Εάν η συσκευή σου δεν επισκευάζεται, στην επιστρέφουμε και χρεώνεσαι μόνο τον τεχνικό έλεγχο (10€). Στην περίπτωση που η συσκευή σου επισκευάζεται αλλά δεν επιθυμείς να προχωρήσεις με την επισκευή, χρεώνεσαι μόνο τον τεχνικό έλεγχο της συσκευής (10€). Στην αποστολή laptop με αξία επισκευής μικρότερη των 70€, χρεώνεσαι την αξία της επισκευής συν τα έξοδα αποστολής/παράδοσης (10€)

Στο HitechDoctor, δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες,
PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμο και αντικαταβολή. Περισσότερα
Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται στο τέλος της επισκευής.