Σχετικά με εμάς

HitechDoctor

Η HiTechDoctor είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη εταιρία επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών με πλήρως εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε μας φέρουν πρώτους σε αξιοπιστία και φερεγγυότητα. Ο χώρος μας είναι φιλικός και προσιτός αφού βρίσκεται στο κέντρο του Μοσχάτου 200 μέτρα από τον Ηλεκτρικό Σταθμό. Με ένα τηλεφώνημά σας οι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε, για την επιδιόρθωση της βλάβης της συσκευής σας πραγματοποιώντας πλήρη διαγνωστικό έλεγχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης έχετε τη δυνατότητα καλώντας στη Γενική Ταχυδρομική να αποστείλετε τη συσκευή σας από το σπίτι.

hitechdoctor logo
hitechdoctor logo
hitecdoctor Σχετικά με εμάς
hitecdoctor Σχετικά με εμάς
Επισκευή κινητά τηλέφωνα↗

Άμεση Επισκευή Κινητών από εξειδικευμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε την αυθημερόν Επισκευή Κινητών σε εξαιρετικές τιμές. Η εκτίμηση της βλάβης δε χρεώνεται. Άμεση επισκευή οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζεται με την συσκευή σας

hitecdoctor Σχετικά με εμάς
hitecdoctor Σχετικά με εμάς
Επισκευή μητρικής πλακέτας↗

Με τους πιο εξειδικευμένους τεχνικούς μητρικής πλακέτας παγκοσμίως, μπορούμε να επισκευάσουμε σχεδόν κάθε βλάβη

hitecdoctor Σχετικά με εμάς
hitecdoctor Σχετικά με εμάς
Επισκευή PlayStation↗

Το πολυαγαπημένο σου PlayStation δεν δουλεύει πιά; Στην HitechDoctor αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε επισκευή PlayStation χρειαστείτε σε λογικές τιμές και με σίγουρα αποτελέσματα, έτσι ώστε να μπορείτε να ευχαριστηθείτε ξανά την κονσόλα σας.

Το όραμά μας

Τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε μας φέρουν πρώτους σε αξιοπιστία και φερεγγυότητα. Ο χώρος μας είναι φιλικός και προσιτός αφού βρίσκεται στο κέντρο του Μοσχάτου 200 μέτρα από τον Ηλεκτρικό Σταθμό.
Η HiTechDoctor είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη εταιρία επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών με πλήρως εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

FAQ Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Q. Γιατί να στείλω τη συσκευή μου στο HitechDoctor
A. Το HitechDoctor διαθέτει ειδικευμένους τεχνικούς που έχουν κάνει εντατική εκπαίδευση για να διασφαλιστεί ότι η συσκευή σας θα χειρίζεται με προσοχή και θα επισκευάζεται σωστά και γρήγορα.
Υποσχόμαστε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και ασυναγώνιστες τιμές. Όλες οι επισκευές μπορούν εύκολα να κλείσουν και να πληρωθούν για on-line και να έρθουν με δωρεάν ταχυδρομικά τέλη και εγγύηση 1 έτους για τις περισσότερες επισκευές.
Ελέγξτε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας για πλήρεις λεπτομέρειες. Κατά το πρώτο μας έτος, πραγματοποιήσαμε πάνω από 13.000 επισκευές κινητών συσκευών.

Q. Πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να επισκευάσω τη συσκευή μου;
A. Στο HitechDoctor είμαστε υπερήφανοι για την ταχύτητα επισκευών.
Οι περισσότερες επισκευές πραγματοποιούνται εντός 24 – 48 ωρών από τη παραλαβή της συσκευής σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να υποστεί καθυστερήσεις εάν υπάρχει επιπλοκή ή απαιτούνται πρόσθετα εξαρτήματα. Ορισμένες επισκευές, όπως ζημιές Από υγρασία, μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο. Αν υπάρχει καθυστέρηση για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας και θα σας ενημερώσουμε πλήρως.

Q. Πώς Θα στείλετε τη συσκευή μου;
A. Η συσκευή σας θα συσκευαστεί σε ειδικά σχεδιασμένο κουτί για να διασφαλίσει ότι η συσκευή σας προστατεύεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Επίσης, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας σε όλη τη διαδικασία.

Q. Υπάρχει εγγύηση στις επισκευές;
A. Υπάρχει εγγύηση 24-12-6-3 μηνών.
Ελέγξτε τους Όρους και Προϋποθέσεις, περισσότερες λεπτομέρειες

Q. Πώς μπορώ να στείλω στη συσκευή μου για επισκευή;
A. Στείλε μας τη συσκευή σου με την ΕΛΤΑ Courier και θα τη λάβεις πίσω επισκευασμένη σε διάστημα 48 ωρών.
Σημείωση Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής σου είναι δωρεάν για κάθε επισκευή. Εάν η συσκευή σου δεν επισκευάζεται, στην επιστρέφουμε και χρεώνεσαι μόνο τον τεχνικό έλεγχο (10€). Στην περίπτωση που η συσκευή σου επισκευάζεται αλλά δεν επιθυμείς να προχωρήσεις με την επισκευή, χρεώνεσαι μόνο τον τεχνικό έλεγχο της συσκευής (10€). Στην αποστολή laptop με αξία επισκευής μικρότερη των 70€, χρεώνεσαι την αξία της επισκευής συν τα έξοδα αποστολής/παράδοσης (10€)

Q. Ποιες μέθοδοι πληρωμής αποδέχεστε;
A. Στο HitechDoctor, δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες,
PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμο και αντικαταβολή. Περισσότερα

Q. Πότε πληρώνω για την επισκευή;
A. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται στο τέλος της επισκευής.