Κατηγορίες
Apple iPhone

Αυτές είναι 10 χρήσιμες συμβουλές της Apple για κατόχους iPhone

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε η Apple, η εταιρεία μοιράζεται 10 συμβουλές για κατόχους iPhone

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε η Apple, η εταιρεία μοιράζεται 10 συμβουλές για κατόχους iPhone

https://youtu.be/0AavxeP5vgE

Ένα νέο βίντεο δημοσίευσε η Apple, στο οποίο η εταιρεία παρουσιάζει 10 χρήσιμες συμβουλές και λειτουργίες, τις οποίες αρκετοί χρήστες μπορεί να μη γνωρίζουν. Το σχετικό βίντεο έχει διάρκεια 5 λεπτά και περιλαμβάνει τις παρακάτω συμβουλές:

  1. Αν βάλετε λάθος αριθμό στην αριθμομηχανή, μπορείτε να κάνετε swipe αριστερά ή δεξιά για να τον διαγράψετε.
  2. Με το iOS 15, θα μπορείτε να καρφιτσώνετε περιεχόμενο όπως ιστοσελίδες σε ομιλίες, πατώντας και κρατώντας το αντικείμενο που θέλετε και επιλέγοντας την καρφίτσα.
  3. Για να βάλετε κάποιο widget πάνω σε ένα άλλο, πατήστε και κρατήστε την αρχική οθόνη σε κενό χώρο και μετά μεταφέρετε το ένα widget πάνω σε κάποιο άλλο που είναι το ίδιο μέγεθος.
  4. Για να επιλέξετε πολλαπλές φωτογραφίες που θα προστεθούν σε άλλες εφαρμογές, πατήστε και κρατήστε μια φωτογραφία μέχρι να νιώσετε δόνηση, σύρετε την φωτογραφία σε ένα άλλο μέρος της οθόνης καθώς την κρατάτε, επιλέξτε τις επιπλέον φωτογραφίες με άλλο δάχτυλο για να δημιουργήσετε μια συλλογή, κάντε αλλαγή σε άλλη εφαρμογή καθώς κρατάτε τις φωτογραφίες και μετά, απλά αφήστε τις εικόνες.
  5. Για να δημιουργήσετε αντικατάσταση κειμένου όπως “τλμ” για “τα λέμε”, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις (Settings) και πηγαίνετε στο Γενικά (General) -> Πληκτρολόγιο (Keyboard) -> Αντικατάσταση κειμένου (Text Replacement).
  6. Για να ανοίξετε την κάμερα χωρίς να ξεκλειδώσετε το iPhone, κάντε swipe αριστερά στην οθόνη κλειδώματος.
  7. Για να σαρώσετε ένα έγγραφο με την εφαρμογή σημειώσεων, πατήστε το εικονίδιο κάμερας σε μια σημείωση, επιλέξτε Σάρωση εγγράφων (Scan Documents) και τοποθετήστε το έγγραφο στο πεδίο.
  8. Με το iOS 15, μπορείτε να κάνετε αντιγραφή-επικόλληση κείμενο από τον πραγματικό κόσμο μέσω της κάμερας, στοχεύοντας με την κάμερα σε κάποιο έγγραφο ή πινακίδα και στη συνέχεια, πατώντας το κουμπί Ανίχνευσης κειμένου (Scan Text) στη κάτω δεξιά γωνία. Μετά απλά επιλέξτε αντιγραφή.
  9. Για να μεταφερθείτε στην πρώτη φωτογραφία ενός άλμπουμ, πατήστε στο πάνω μέρος της οθόνης.
  10. Για να έχετε γρήγορη πρόσβαση στην Αναζήτηση και τις προτάσεις της Siri από την αρχική οθόνη, κάντε swipe κάτω από τη μέση της οθόνης.

via

0/5 (0 Reviews)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *