Επισκευή Apple Watch

Σας έπεσε κατά λάθος το Apple Watch σας στο νερό ή κάποιο μικρό έντομο δάγκωσε την οθόνη; Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο χρειάζεστε επισκευή οθόνης,

hitechdoctor team
HitechDoctor
4.8
Με βάση 118 κριτικές
powered by Google
dimitra delidimitra deli
11:34 02 Nov 22
Εξαιρετική και άμεση εξυπηρέτηση, φιλικό περιβάλλον, τιμές προσιτές για όλους!!!
Kelly FilippaKelly Filippa
15:59 27 Oct 22
Ταχύτατη εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό και πολύ οικονομικές τιμές! Συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Η εμπειρία μου με το κατάστημα ήταν ευχάριστη!Είμαι κάτοχος iPhone 11, το οποίο εμφάνισε πρόβλημα στην πλακέτα και μέσα σε ένα διάστημα 1 εβδομάδας επισκευάστηκε μαζί με αλλαγή καμένης οθόνης. Η συνεργασία μας χαρακτηρίστηκε από ειλικρίνεια, αποτελεσματικότητα και κάτι εξίσου σημαντικό, πολύ καλή τιμή!!
Απίστευτος επαγγελματίας. Άλλαξα οθόνη και πλάτη σε one plus 6 .το κινητό μου το νιώθω καλύτερα από πριν. Απίστευτη αίσθηση στην οθόνη. Πραγματικά πολύ καλός.
Angelis DarioAngelis Dario
19:37 21 Sep 22
Την κυριακή που είχα πάει σε μία εκδρομή μου μπήκε νερό στο κινητό και έσησε. Την δευτέρα που το πήγα στο μαγαζί, μου είπε όταν το είδε στην αρχή το κινητό ότι οι πιθανότητες που είχε ήταν ελάχιστες. Αλλά στο τέλος τα κατάφερε και το έσωσε τελικά το τηλέφωνό μου. Ομολογώ να πω μπ΄ραβο του και συγχαρητήρια για την τόση προσπάθεια που έκανε για να το φτιάξει. Παραδέχομαι ότι τα παιδιά στο μαγαζί είναι πολύθ καλοί τεχνικοί και μπράβο τους!!!! Τους συστήνω απερίγραπτα...
Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο στο κομμάτι του software όσο και του hardware. Ευγενικός, εξυπηρετικός και επαγγελματίας. Οι υπηρεσίες παρέχονται στον χρόνο που δεσμεύεται να τις παραδώσει.
Ευχαριστώ πολύ
vickie meligarisvickie meligaris
17:23 03 Feb 22
Ότι ψάχνω, εκεί το βρίσκω!!! Σούπερ!!!
Sotiris TzioumakisSotiris Tzioumakis
11:23 09 Nov 21
Εξαιρετική, πολύ ποιοτική και πολύ γρήγορη επιδιόρθωση οθόνης Apple Watch series 5. Η καλύτερη τιμή στην αγορά.
Nikos LekkasNikos Lekkas
18:41 10 Sep 21
Καλές τιμές, φιλική εξυπηρέτηση, είμαι ευχαριστημένος, από το σέρβις..
Εγώ αντίθετα βρίσκω το κατάστημα πολύ φθηνό. Πάντα κάνω έρευνα αγοράς και το συγκεκριμένο κατάστημα έχει άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Όσο για την εξυπηρέτηση, είναι άριστη και με απίστευτη συνέπεια!
js_loader

Sell Apple Watch

Πουλήστε το ρολόι σας και πάρτε μετρητά…

Το Apple Repair Greece είναι το πρώτο συνεργείο που μπορεί να επισκευάσει το ρολόι Apple στην Ελλάδα. Θα σας βοηθήσουμε με την επισκευή του εξωτερικού γυαλιού του ρολογιού σας Apple πραγματοποιώντας πλήρη αντικατάσταση. Η ομάδα μας επισκευάζει διαφορετικούς τύπους οθονών και προσφέρει δωρεάν εκτιμήσεις στους πελάτες. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να προγραμματίσετε μια δωρεάν διαβούλευση ή να παραγγείλετε άμεση επισκευή μέσω της ιστοσελίδας μας.

Επισκευή Apple Watch. Ως το πρώτο συνεργείο στην Ελλάδα μπορεί να επισκευάσει το Apple Watch. Αν το Apple Watch σας έχει χαλάσει λόγω προβλήματος στο εξωτερικό γυαλί, στην οθόνη lcd ή στον ψηφιοποιητή, μπορείτε να έρθετε σε εμάς για γρήγορη επισκευή Apple Watch. Τοποθεσία: μοσχάτο Αττικής, οδός Στρατηγού Μακρυγιάννη 109, Μοσχάτο, Αττική. 18345. Επικοινωνήστε μαζί μας: 6981882005

Η επισκευή ρολογιού Apple είναι ένα εργαστήριο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιδιορθώσετε το χαλασμένο ρολόι Apple. Προσφέρει διαγνωστικές υπηρεσίες και ανταλλακτικά στην φθηνότερη τιμή στην Ελλάδα. Οι ειδικοί στην επισκευή Apple Watch σας βοηθούν να συνδεθείτε με τον έξω κόσμο, ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε τα μηνύματά σας, να λαμβάνετε ενημερωμένες πληροφορίες, να βρίσκετε το δρόμο για το σπίτι σας ή απλά να κάνετε περισσότερα με αυτό που κρατάτε στο χέρι σας. Ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε το iPhone, το iPad και το Mac σας- τώρα κερδίστε ακόμα περισσότερα από το Apple Watch σας, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της πρώτης και μοναδικής υπηρεσίας επισκευής της Apple που διατίθεται στην Ελλάδα. Επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο και ενημερωθείτε για τις τιμές διαφόρων επισκευών και ανταλλακτικών για το Apple Watch. Μάθετε επίσης για τις επερχόμενες εκπτώσεις!