Κατηγορίες
iPhone

Η Apple εστιάζει στο iPhone 14 Pro φέτος

Μια νέα αναφορά από το Ming-Chi Kuo λέει ότι η απόφαση της Apple να επικεντρωθεί στις αναβαθμίσεις του iPhone 14 Pro φέτος

“Ο πιο πρόσφατος επεξεργαστής A16 θα είναι αποκλειστικός για δύο μοντέλα iPhone 14 Pro/high-end, αυξάνοντας σημαντικά το ποσοστό αποστολών των νέων μοντέλων iPhone”

Ming-Chi Kuo

Μια νέα αναφορά από το Ming-Chi Kuo λέει ότι η απόφαση της Apple να επικεντρωθεί στις αναβαθμίσεις του iPhone 14 Pro φέτος, θα οδηγήσει σε πολύ υψηλότερο ποσοστό αποστολών σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στο τελευταίο του σημείωμα, ο Kuo γράφει ότι η απόφαση της Apple να συμπεριλάβει μόνο το νέο της chip A16 στα iPhone 14 Pro και Pro max θα αυξήσει σημαντικά “το ποσοστό αποστολής νέων μοντέλων iPhone high-end το 2ο εξάμηνο του 22” από 45% στο 60%. Αυτό σημαίνει ότι η εστίαση της Apple στην έκδοση «Pro» του iPhone θα κάνει περισσότερους πελάτες να το αγοράσουν.

“Φέτος, για πρώτη φορά από τότε που η Apple ξεκίνησε να σχεδιάζει τους δικούς της επεξεργαστές, η εταιρεία δεν θα αναβαθμίσει το τσιπ μέσα στο κύριο νέο της iPhone. Τα αρχικά μοντέλα iPhone 14 αυτού του φθινοπώρου θα διατηρήσουν το τσιπ A15 από πέρυσι, με μόνο την έκδοση Pro να αποκτά νέο επεξεργαστή A16.”

Άλλες αποκλειστικές αναβαθμίσεις που φημολογείται ότι είναι στο δρόμο περιλαμβάνουν μια νέα οθόνη πάντα ανοιχτή (always-on) για να επωφεληθείτε από τη νέα προσαρμογή της οθόνης κλειδώματος στο iOS 16, καθώς και ένα τέλος στο Notch. Παρόλα αυτά, οι φήμες δείχνουν ότι το iPhone 14 θα είναι μια πολύ πιο μέτρια αναβάθμιση. Καμία έκδοση δεν αναμένεται να δει σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό.

Είναι πολύ σαφές από την τελευταία αναφορά του Kuo ότι το iPhone 14 Pro μπορεί να είναι μια πολύ πιο ελκυστική αναβάθμιση σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια. Αναμένεται ότι το μερίδιο της Apple στα «Pro» έναντι των μη Pro iPhones θα είναι πολύ πιο ευνοϊκό σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

0/5 (0 Reviews)