Κατηγορίες
iPhone Χωρίς κατηγορία

iPhone 14 Pro μοντέλα

Με hole-punch στην οθόνη αναμένονται τα iPhone 14 Pro μοντέλα

Σηματοδοτώντας έτσι το τέλος του notch, όσον αφορά τα Pro μοντέλα της Apple

Νέες πληροφορίες φέρνει στη δημοσιότητα η Κορεάτικη ιστοσελίδα The Elec για τα επερχόμενα iPhone 14 Pro μοντέλα, τα οποία αναμένονται να κυκλοφορήσουν το 2022 και θα έρθουν με hole-punch στην οθόνη. Το iPhone 14 Pro με οθόνη 6,1 ιντσών και iPhone 14 Pro Max με οθόνη 6,7 ιντσών θα διατεθούν με αναβαθμισμένη οθόνη, αφήνοντας πίσω τους το notch που χρησιμοποιείται στα τρέχον μοντέλα.

Το hole-punch θα επιτρέψει στην Apple να προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια στην οθόνη, αφήνοντας παράλληλα χώρο για την μπροστινή κάμερα, σχεδιασμός που χρησιμοποιείται σε Android συσκευές εδώ και μερικά χρόνια. Αν η Apple όντως προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή, αυτό σημαίνει πως ο Face ID μηχανισμός θα μετακινηθεί κάτω από την οθόνη.

Τα δύο επιπλέον βασικά μοντέλα, των οποίο το μέγεθος ανέρχεται σε 6,1 και 6,7 ίντσες, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν notch, με την Apple να περιορίζει τη χρήση του hole-punch στα ακριβότερα μοντέλα της. Για το 2022 δεν αναμένεται να δούμε κάποιο νέο iPhone mini και έτσι, θα δούμε τέσσερα μοντέλα.

Η ιστοσελίδα επίσης αναφέρει πως η Apple θα χρησιμοποιήσει LTPO OLED οθόνες για τα Pro μοντέλα της, επιτρέποντας 120Hz ProMotion ρυθμό ανανέωσης, τεχνολογία που είδαμε ήδη στα iPhone 13 Pro μοντέλα φέτος. Παρόλο που η Samsung είναι ο προμηθευτής OLED οθονών για τα iPhone 13 Pro μοντέλα, υπάρχει πιθανότητα η Apple να προμηθευτεί οθόνες από την LG Display για τα επερχόμενα μοντέλα της.

Ο hole-punch σχεδιασμός φημολογείται καιρό τώρα, με τον περίφημο αναλυτή Ming-Chi Kuo να έχει πει αρκετές φορές τώρα, πως τα iPhone 14 Pro θα είναι τα μοντέλα που πιθανότατα θα υποστούν την αλλαγή αυτή.

via

0/5 (0 Reviews)

Μία απάντηση στο “iPhone 14 Pro μοντέλα”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.