Κατηγορίες
Επισκευές Επισκευή Apple

Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone

σε αυτό το άρθρο θα βρείτε

hitechdoctor Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone
hitechdoctor Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone
Χρόνος Επισκευής25 λεπτά
Εγγύηση επισκευήςέτος
Εγγύηση επισκευήςέτος

Εισαγωγή

Οι μπαταρίες iPhone εκτιμάται ότι διατηρούν το 80% της χωρητικότητάς τους για έως και 500 κύκλους φόρτισης, που διαρκεί περίπου 18-24 μήνες για τους περισσότερους χρήστες. Μετά από αυτό, το iPhone σας μπορεί να χρειαστεί να φορτίζεται πολύ πιο συχνά και το iOS μπορεί να σας προειδοποιήσει ότι επηρεάζεται η απόδοση (με άλλα λόγια, το τηλέφωνό σας θα λειτουργεί πιο αργά). Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας και να επαναφέρετε το iPhone σας σε σαν καινούργια απόδοση.

Σημείωση

Για βέλτιστη απόδοση, αφού ολοκληρώσετε αυτόν τον οδηγό, βαθμονομήστε την μπαταρία που τοποθετήσατε πρόσφατα: Φορτίστε την στο 100% και συνεχίστε να τη φορτίζετε για τουλάχιστον δύο ακόμη ώρες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το iPhone σας μέχρι να σβήσει λόγω χαμηλής μπαταρίας. Τέλος, φορτίστε το αδιάκοπα στο 100%.

Πώς να βαθμονομήσετε την μπαταρία σας

Βαθμονόμηση μπαταρίας
Όλες οι έξυπνες μπαταρίες που έχουν τοποθετηθεί πρόσφατα θα πρέπει να βαθμονομηθούν το συντομότερο δυνατό. Αυτό βοηθά το τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας να έχει ακριβή ένδειξη της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας.

  1. Φορτίστε το στο 100% και συνεχίστε να το φορτίζετε για τουλάχιστον άλλες δύο ώρες.
  2. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή σας μέχρι να σβήσει λόγω χαμηλής μπαταρίας.
  3. Φορτίστε το αδιάκοπα στο 100%.
0/5 (0 Reviews)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *