Κατηγορίες
How To iPhone

Πώς να χρησιμοποιείτε τον φορτιστή MagSafe

Πώς να χρησιμοποιείτε τον φορτιστή MagSafe με μοντέλα iPhone 12 και νεότερα μοντέλα

Μάθετε πώς να φορτίζετε ασύρματα το μοντέλο iPhone 12 ή το μοντέλο iPhone 13 με τον φορτιστή MagSafe.

Διαμόρφωση του φορτιστή MagSafe

Συνδέστε το βύσμα USB-C στον φορτιστή MagSafe με ένα συνιστώμενο τροφοδοτικό ρεύματος USB-C της Apple ισχύος 20 Watt (W) ή μεγαλύτερης ή με συμβατό προσαρμογέα USB-C τρίτου κατασκευαστή. Μπορείτε επίσης το να συνδέσετε σε θύρα USB-C σε Mac ή PC.

Τοποθετήστε τον φορτιστή MagSafe με την όψη προς τα επάνω, όπως φαίνεται, σε επίπεδη επιφάνεια, μακριά από τυχόν μεταλλικά αντικείμενα ή άλλα ξένα υλικά.

HitechDoctor Πώς να χρησιμοποιείτε τον φορτιστή MagSafe
HitechDoctor Πώς να χρησιμοποιείτε τον φορτιστή MagSafe
hitechdoctor Apple MagSafe Charger (MHXH3ZE/A)
hitechdoctor Apple MagSafe Charger (MHXH3ZE/A)

Αποκτήστε έως και 15 W ταχύτερη ασύρματη φόρτιση

Ο φορτιστής MagSafe είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να φορτίζει ασύρματα το iPhone με ταχύτητα και με ασφάλεια. Το σύστημα προσαρμόζεται έξυπνα στις συνθήκες, προκειμένου να βελτιστοποιεί τη φόρτιση του iPhone με μέγιστη παροχή ισχύος έως 15 W για ταχύτερη ασύρματη φόρτιση. Η πραγματική παροχή ισχύος του iPhone ποικίλλει ανάλογα με την ένταση του τροφοδοτικού ρεύματος και των συνθηκών του συστήματος. Για iPhone 13 mini και iPhone 12 mini, ο φορτιστής MagSafe παρέχει μέγιστη ισχύ έως και 12 W.

Πριν τοποθετήσετε το iPhone σας στον φορτιστή MagSafe, θα πρέπει να το συνδέσετε σε μια παροχή ρεύματος. Αυτό διασφαλίζει την ασφαλή παροχή μέγιστης ισχύος του MagSafe. Εάν τυχόν τοποθετήσετε το iPhone στον φορτιστή MagSafe πριν από τη σύνδεση σε μια παροχή ρεύματος, αφαιρέστε απλώς το iPhone από τον φορτιστή MagSafe, περιμένετε τρία δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, συνδέστε το ξανά για να ανακτήσει τη μέγιστη παροχή ισχύος.

Ο φορτιστής MagSafe είναι σχεδιασμένος να διαπραγματεύεται τη μέγιστη ισχύ έως 9 Volt (V) και 3 amp (A) με ένα συμβατό τροφοδοτικό ρεύματος USB PD. Το MagSafe βελτιστοποιεί δυναμικά την παροχή ισχύος στο iPhone. Η ισχύς που παρέχεται στο iPhone οποιαδήποτε χρονική στιγμή θα διαφέρει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι η θερμοκρασία και η δραστηριότητα του συστήματος.

Όλα τα τροφοδοτικά ρεύματος έχουν διαφορετικές τιμές για το ποσό και τον ρυθμό παροχής ισχύος. Ο φορτιστής MagSafe απαιτεί τις ακόλουθες τιμές για να παρέχει ταχύτερη ασύρματη φόρτιση.

Συμβατά τροφοδοτικά ρεύματος για ταχύτερη ασύρματη φόρτιση έως 15 W

 • Βύσμα USB-C. Το βύσμα USB-A δεν υποστηρίζεται.
 • 9 V/2,22 A ή 9 V/2,56 A και μεγαλύτερη
 • Τα iPhone 13 mini και iPhone 12 mini μπορούν να λάβουν έως 12 W για ταχύτερη ασύρματη φόρτιση με τουλάχιστον 9 V/2,03 A
 • Τα τροφοδοτικά υψηλότερης έντασης ή πάνω από 9 V/2,56 A παρέχουν επίσης μέγιστη ισχύ έως 15 W στο iPhone*

Όταν συνδέονται αξεσουάρ Lightning, όπως ακουστικά, η φόρτιση περιορίζεται στα 7,5 W ώστε να συμμορφώνεται με τα κανονιστικά πρότυπα.

*Ο φορτιστής MagSafe λειτουργεί επίσης με τροφοδοτικά ρεύματος που παρέχουν ισχύ τουλάχιστον 12 W (5 V/2,4 A). Αυτό όμως συνεπάγεται πιο αργή φόρτιση.

Μάθετε περισσότερα

 • Ο φορτιστής MagSafe είναι σχεδιασμένος για ταχύτερη και πιο αποτελεσματική φόρτιση με τα μοντέλα iPhone 13, τα μοντέλα iPhone 12 και τα αξεσουάρ Apple MagSafe.
 • Κατά τη φόρτιση μιας μη συμβατής συσκευής με τον φορτιστή MagSafe, η ισχύς μειώνεται και ο χρόνος φόρτισης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος από ότι σε έναν τυπικό συμβατό φορτιστή. 
 • Μην τοποθετείτε πιστωτικές κάρτες, σήματα ασφαλείας, διαβατήρια ή κλειδοθήκες ανάμεσα στο iPhone και στον φορτιστή MagSafe, επειδή αυτό μπορεί να καταστρέψει τις μαγνητικές λωρίδες ή τα RFID chip που υπάρχουν σε αυτά τα αντικείμενα. 
 • Αν έχετε θήκη που περιέχει οποιαδήποτε από αυτά τα ευαίσθητα αντικείμενα, αφαιρέστε τα πριν από τη φόρτιση ή βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκονται ανάμεσα στην πίσω όψη της συσκευής σας και στον φορτιστή.
 • Εάν το iPhone σας είναι συνδεδεμένο σε έναν φορτιστή MagSafe και στο ρεύμα μέσω θύρας Lightning, το iPhone σας θα φορτίζει μέσω του βύσματος Lightning.
 • Όπως συμβαίνει με άλλους ασύρματους φορτιστές, ο φορτιστής iPhone ή MagSafe ενδέχεται να γίνει ελαφρώς πιο ζεστός κατά τη διάρκεια φόρτισης του iPhone. Για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, αν η μπαταρία ζεσταθεί πολύ, το λογισμικό μπορεί να περιορίσει τη φόρτιση της μπαταρίας πάνω από 80 τοις εκατό. 
 • Εάν διατηρείτε το iPhone σε δερμάτινη θήκη κατά τη φόρτιση με τον φορτιστή MagSafe, η θήκη ενδέχεται να εμφανίσει κυκλικά στίγματα από τη συμπίεση του δέρματος. Αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά εάν ανησυχείτε, σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε δερμάτινη θήκη.  
0/5 (0 Reviews)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *